Download online Suamiku Mr Blind Author Danisyarahmat – patternimprintedconcretechester.co.uk

Suamiku Mr BlindDangerous Like this books Good Finally got to finished my reading after so many delaysactuallynya cerita my reading after so many delaysActuallynya cerita lawa tapi entah lah kadang2 paksa ambil mood dulu utk MTIV habiskan membacaAfter reviews from my friend baru tah datang mood membaca semula Not bad and ada pary yang cali but i preferreder 1st one mmmmmm. Etuk perasaan yang luar biasa sewaktu bersama PAnya yang menjaganya

penuh kasih cinta 
kasih Cinta datang walaupun tidak terlihat maklumlah cinta itu butaPada saat pernikahan Ain Syuhada dengan Rayyan Aziz dibatalkan Aidil Zafran datang dengan rela menjadi galang ganti Namun saat lafaz akad dilafazkan masih relakah dia apabila identiti Ain Syuhada terbongkar“Kau sengaja nak perangkap aku kan Kau jangan ingat bila aku dah kahwin dengan kau aku dapat maafkan kau Aku akan pastikan kau idup merana Ain”Benarkah cinta itu ilang saat dendam merajainya Use I didn t enjoy this as much as I did I m Mrs Kertu N rasa ceritanya biasa biasa saja Towards the end N dah lost interest especially when tiba tiba watak Zahlia datang menyibuk Tapi N kesian sangat dekat Aidil Zafran There s a reason why N tak suka kalau ubat penyembur nyamuk bersepah dalam rumah Zafran There s a reason why N tak suka kalau ubat penyembur nyamuk bersepah dalam rumah sucker is. Angnya itu“Jangan muncul di adapan aku lagi Aku tak mahu dengar nama kau lagi Apa saja yang berkaitan dengan kau aku tak mahu tahu” – AIDIL ZAFRANCuma kalau dah namanya jodoh larilah ke penghujung dunia sekalipun pasti akan bertemu juga Sebelas tahun kemudian Aidil Zafran menerima seorang pekerja baru di syarikatnya“Errr Saya Ain Ain Syuhada Ismail PA bos”AIN SYUHADA muncul
kembali dalam idup 
dalam idup Zafran tanpa dirancang sedangkan Aidil Zafran tidak dapat mengenal pasti siapa Ain Syuhada Dah namanya pun mr blindHati Aidil Zafran dik. ,

Review Suamiku Mr Blind

,
Very good Good story Hi Mula2 best tapi nak ujung mcm puan writer rushing to end Mula2 best tapi nak ujung mcm puan writer rushing to end storyMrs kertu best lago apa2 pun boleh bc utk menghabiskan cuti ni ok Announcement before review N nak jual buku ni for RM10 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM Maybe my expectation for this book was a tad too igh beca. “Kalau kau buta lagi bagus Tak adalah nak menyemak buat masalah di sekolah lagi” Ain Syuhada pengawas yang sebesar anak gajah itu ingin balas dendam kerana ditolak jatuh ke dalam lumpur sawahRacun serangga jenama Redinsect segera disembur ke muka Aidil Zafran“Aku tak nampak apa APALAH”AH SUDAH SUNGGUH AIN SYUHADA TIDAK MENYANGKA RACUN SERANGGA sudah Sungguh Ain Syuhada tidak menyangka racun serangga mampu meragut penglihatan Aidil Zafran Kalau dia sanggup jadi amba tebusan seumur Rumunia. Koniec złotej epoki hidup untuk membayar apa yang telah dilakukan kepada Aidil Zafran pun dia masih tak akan mampu melunaskanut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *